Taxi Rotterdam The Hague Airport

Plan vooraf uw reis! 

Een reis zorgt op zichzelf al voor veel spanning, want u wilt niks vergeten, kwijtraken, maar vooral op tijd komen! Ook zelf rijden is vaak niet de makkelijkste oplossing, parkeren is duur en het openbaar vervoer is sinds jaar en dag onvoorspelbaar. Regel daarom op tijd uw taxi naar Rotterdam Airport, zodat u zorgeloos op reis kunt!

Bovendien spreekt Taxi Lemans op voorhand de kosten met u af, zo wordt u niet verrast door tegenvallende tarieven wanneer u een taxi op de taxistandplaats neemt. 

Taxi Rotterdam Airport
Hoe bestelt u een taxi?

U bestelt onze taxi naar Rotterdam Airport per mail of whatsapp. Er wordt dan geïnformeerd naar uw ophaaladres, telefoonnummer, datum van vertrek en de ophaaltijd. Aan de hand van deze gegevens worden de kosten berekend en geven wij u deze binnen 24 uur door. De standaardkosten voor een taxi naar Rotterdam Airport bedragen €125,- vanuit onze vervoersregio*. Bekijk onze vervoersregio op nevenstaande kaart. 

Stuur nu een Mail of Whatsapp en ga zorgeloos op reis! U ontvangt binnen 24 uur een reactie van Taxi Lemans.

Enkeltje of retour?

Alle details worden met u besproken voordat uw taxi naar Rotterdam Airport vertrekt. Hierbij wordt u ook gevraagd of u weer opgehaald dient te worden met de taxi vanuit Rotterdam Airport. Natuurlijk kunt u op de taxistandplaats van de luchthaven ook een taxi nemen, maar dan betaalt u de hoofdprijs. Voorkom onaangename verrassingen door nu uw taxi te regelen!  

Een goed begin is het halve werk! 

Gebruikelijk geeft uw luchtvaartmaatschappij een adviestijd hoe laat u ter plaatse moet zijn. Zelf geeft de luchthaven aan om voor de zekerheid 2 uur van te voren aanwezig te zijn. Het inchecken kan aan de balie, maar gelukkig ook online vanaf 24u tot 3u voor vertrek van uw vlucht. Plan dus uw taxi van te voren, om zorgeloos uw reis te starten! Bekijk de regio Alphen/Chaam op nevenstaande kaart. 

Taxi’s van Lemans 

U wordt vervoerd in een 8 persoonstaxi. Wilt u met meer dan 8 personen vervoerd worden? Dan verzorgen wij dit ook voor u! 

Taxi naar andere luchthavens

Wij verzorgen ook uw vervoer naar andere luchthavens zoals: Eindhoven AirportSchiphol, Brussel (Charleroi en Zaventem), Deurne, Dortmund, Düsseldorf, Luik, Keulen, Maastricht Aachen airport en Weeze. Bekijk de kosten voor bovenstaande luchthavens!

Ga voorbereid op reis met Taxi Lemans. Stuur nu een mail of whatsapp! Binnen 24 uur ontvangt u een reactie. 

*De standaardkosten zijn berekend voor een taxibus van maximaal acht personen en maximaal acht stuks ruimbagage voor onze vervoersregio. Hieronder verstaan wij de gebieden Alphen, Baarle-Nassau, Chaam, Goirle, Gilze, Molenschot, Ulvenhout, Ulicoten, Strijbeek, Galder, Bavel, Wortel, Zondereigen, Meerle, Minderhout, Meersel-dreef, Poppel, Weelde.