Evenementen vervoer

Je hebt een evenement op de planning en er is nog geen vervoer geregeld? Plotseling toch een reden om niet meer te bobben of is er van te voren al bekend dat er te weinig parkeerplaatsen zijn voor alle bezoekers? Laat jezelf voor de deur ophalen en afzetten met de taxi. Arrangeer al jouw evenementen vervoer bij Taxi Lemans!

Vervoer naar al uw evenementenhallen

Taxi Lemans verzorgt personenvervoer naar evenementen bij bijvoorbeeld Ziggo Dome, Ahoy, RAI Amsterdam, Paradiso, Sportpaleis, AFAS Live, Jaarbeurs Utrecht, Zeelandhallen, Brabanthallen en Gelredome. Heb jij een evenement op een andere locatie? Neem nu contact op en ontdek de mogelijkheden!

Zo regel jij evenementen vervoer

Reserveer nu jouw vervoer per mail, telefoon of whatsapp!

Benodigde informatie:

Taxi Lemans spreekt op voorhand de kosten met u af, zo wordt u niet verrast door tegenvallende tarieven. Op basis van bovenstaande gegevens berekenen wij de kosten en geven u deze binnen 24 uur door!

Pak de taxi naar jouw favoriete evenement

Ga jij naar een festival, concert, beurs of sportwedstrijd? Vaak is het parkeren moeilijk en duur, bovendien duurt het lang voordat je eenmaal weer op weg bent na een leuke maar intensieve dag. Maak het jezelf gemakkelijk en laat je ophalen en/of wegbrengen door Taxi Lemans. Neem telefonisch contact op en regel jouw vervoer voor alle evenementen!

Wil je dat Taxi Lemans weer klaar staat na afloop van het evenement? Wij zorgen dat jij naar de bestemming van het evenement wordt gebracht en na afloop weer veilig naar huis wordt gebracht. Daar kun je mee thuiskomen!

Samen reizen?

Samen met vrienden naar een evenement? Verdeel de kosten onder maar liefst acht personen! Taxi Lemans vervoert jou met een acht persoons taxibus. Bezoeken jullie het evenement met een grotere groep? Dan regelen wij een extra taxi!

Stuur een mail of whatsapp en zorg dat de taxi klaar staat! U ontvangt binnen 24 uur een antwoord.