Pendeldienst

U gaat naar een feest, evenement of op bezoek en nergens in de buurt was plaats om de auto te parkeren. Dit leidt vaak tot ergernissen van gasten en dat kan nooit de bedoeling zijn! Taxi Lemans neemt dit probleem uit handen en voorziet u van de pendeldienst.

Onze pendeldienst zorgt voor een constante doorstroom van taxi’s bij onder andere trouwfeesten, bedrijfsfeesten en evenementen. Met de pendeldienst weet u zeker dat uw gasten veilig thuiskomen na een gezellige avond! Taxi Lemans biedt de pendeldienst aan vanaf minimaal drie uur pendelen. Neem nu contact op per mail of whatsapp en laat uw gasten veilig thuisbrengen! 

Hoe regelt u de pendeldienst?

De pendeldienst bestelt u per mailwhatsapp of telefonisch contact. Er wordt geïnformeerd naar uw ophaal- en afleveradressen, start- en eindtijd van de pendeldienst en bijbehorende datum, aantal gasten en telefoonnummer. Op basis van deze gegevens berekenen wij de kosten en geven u deze binnen 24 uur door!

Ben op tijd

We geven een feest voor de gezelligheid en ontspanning, niet voor de stress van het regelen. Een feest organiseren is op zichzelf al een heel karwei, want u wilt dat alles op en top in orde is voor de gasten. Laat u liever uw gasten veilig thuisbrengen of weet u al dat er weinig parkeerplaatsen in de directe omgeving zijn? Met de pendeldienst worden de gasten in een doorlopende stroom van uw feest naar huis gebracht. Daar kunnen u en uw gasten mee thuiskomen! Regel nu de pendeldienst voor uw feest en zorg dat de taxi’s klaar staan voor uw gasten!

Taxi Tickets voor een eerlijke kostenverdeling

Zijn het grote getalen die vervoerd moeten worden en wil je de kosten eerlijk verdelen? Maak dan gebruik van onze taxi tickets! Hiermee koppelen wij de taxi tickets aan betalende bezoekers, waardoor alleen de betalende bezoekers met de taxi kunnen meereizen. Zo verdeelt u eerlijk de kosten met uw gasten! Informeer nu naar de mogelijkheden van de Taxi Tickets!

Taxi Lemans vervoert uw gasten in een acht persoons taxi. Stuur een whatsapp of mail en zorg dat de taxi’s klaarstaan!