Taxi Eindhoven Airport

Ik ga op reis en neem mee…

Alles behalve stress, verveling en problemen! Hiervoor gaan we natuurlijk niet op reis, maar juist om de ontspanning te zoeken. Begin daarom onbezorgd uw reis en laat uw vervoersproblemen thuis! Parkeren voor langere tijd is duur en het openbaar vervoer altijd onvoorspelbaar. Regel daarom nu uw taxi naar Eindhoven Airport en ga ontspannen op reis!

Taxi Rotterdam Airport
Hoe bestelt u een taxi?

Stuur een mail of whatsapp om uw taxi naar Eindhoven Airport te bestellen! Taxi Lemans informeert naar uw ophaaladres, telefoonnummer, datum van vertrek en de ophaaltijd. Daaropvolgend worden de kosten berekend aan de hand van uw vertreklocatie en ontvangt u deze binnen 24 uur. De standaardkosten vanuit onze vervoersregio* voor een taxi naar eindhoven airport bedragen €105,- 
Bekijk onze vervoersregio op nevenstaande kaart. 

Slechts een enkeltje of ook retour?

Wij zullen met u alles doorspreken tijdens het telefonisch contact. Hierbij wordt u ook gevraagd of er behoefte is om weer opgehaald te worden met de taxi vanuit Eindhoven Airport. Ook op de standplaats van Eindhoven Airport zijn taxi’s te vinden, maar dan betaalt u altijd de hoofdprijs! Bij Taxi Lemans weet u exact waar u aan begint, hoe laat wij klaar staan, hoeveel passagiers mee kunnen, maar dus ook wat de rit kost.

Bereid uzelf voor!

Een goed begin is het halve werk. Zorg dat u uzelf niet laat verrassen en dus op tijd met de taxi bij Eindhoven Airport bent. Zelf geeft uw luchtvaartmaatschappij vaak een advies hoe laat u op Eindhoven Airport aanwezig moet zijn. Bovendien geeft de luchthaven een advies over het ‘timemanagement’ Hierbij adviseren zij minimaal twee uur van te voren aanwezig te zijn en alvast online in te checken om tijd te besparen!

Taxi’s van Lemans 

U wordt vervoerd in een 8 persoonstaxi. Wilt u met meer dan 8 personen vervoerd worden? Dan verzorgen wij dit ook voor u! 

Taxi naar andere luchthavens

Wij verzorgen ook uw vervoer naar andere luchthavens zoals: Rotterdam The Hague Airport, Schiphol, Brussel (Charleroi en Zaventem), Deurne, Dortmund, Düsseldorf, Luik, Keulen, Maastricht Aachen airport en Weeze. Bekijk de kosten voor bovenstaande luchthavens!

Ga voorbereid op reis met Taxi Lemans. Stuur nu een mail of whatsapp! Binnen 24 uur ontvangt u een reactie. 

*De standaardkosten zijn berekend voor een taxibus van maximaal acht personen en maximaal acht stuks ruimbagage voor onze vervoersregio. Hieronder verstaan wij de gebieden Alphen, Baarle-Nassau, Chaam, Goirle, Gilze, Molenschot, Ulvenhout, Ulicoten, Strijbeek, Galder, Bavel, Wortel, Zondereigen, Meerle, Minderhout, Meersel-dreef, Poppel, Weelde.